Onze referenties

Hieronder vindt u een aantal bedrijven die op meerdere manieren al van onze ervaring hebben geprofiteerd: interimmanagement, programmamanagement, projectmanagement, IT-architectuur, service delivery management, (out)sourcing, (re)transitie, contractmanagement en consultancy.

pexels photo-678377.jpeg

Een ander voorbeeld

Cor de Jong
Momenteel is Cor de Jong als IT-management consultant en projectmanager werkzaam voor een grotere gemeente. Hij stelt adviezen op het gebied van de IT organisatieontwikkeling op (omvang, capaciteit, kwaliteit, besturing, regie), meerjarenplannen en ondersteunt de CISO bij zijn werk om o.a. de BIG (Baseline Informatiebeveiliging Gemeenten) te implementeren.

Als projectmanager is Cor verantwoordelijk voor de implementatie van de OLO-koppeling (Omgevings LoketOnline) in combinatie met het backofficesysteem voor het WABO- en Toezichtproces en het Zaaksysteem. Dit valt onder de Digitale Agenda 2020 en is de aanzet voor de implementatie van de Omgevingswet.

Daarnaast houdt Cor de Jong zich bij een grote gemeente bezig met de herpositionering van de rol van de IT-contractmanagers. De contractmanagers zullen (na outsourcing van de afdeling ICT) aangepaste taken en verantwoordelijkheden krijgen. Hoe deze er uit zien, wat hun relatie is of wordt met de stakeholders en wat de rol in het proces van contract- en leveranciersmanagement in de nieuwe setting wordt, daar begeleidt Backfield Group hen bij.

Een kijkje in de keuken...

Johan Timmermans
Recent heeft Johan een groot programma voor informatiebeveiliging van een grote gemeente gedaan, inclusief alle aanbestedingen die daar bij horen.

Daarvoor had hij voor die gemeente de gehele infrastructuur en werkplek gemigreerd naar de nieuwste (hyperconverged) technologie in een stretched datacenter-opzet.

Ook begeleidde hij een team contractmanagers naar een regierol, omdat de IT van die klant geoutsourced wordt en ook voor andere IT-contracten de verantwoordelijkheid meer en meer bij leveranciers komt te liggen.

Bij diezelfde klant is hij contractmanager geweest en heeft hij met zijn collega’s contractmanagement ingericht en op de kaart gezet.

En hij begeleid een productiebedrijf bij een RfP-traject voor de uitbesteding van de gehele IT.

walkway_1200x800
customer_rbs
customer_canon
customer_abnamro
customer_ns
customer_abz
logo_gemeente Groningen
NedTrain%20logo_EN
customer_agis
1165229576_EDE logo-4313-cv
2b8f89caf3a716b09142501fef96e2e986653c0d_logo nmi
www.bibliotheekmeierij.nl_
Nieuwegein logo-transparant


Alle rechten voorbehouden Backfield Group BV © Copyright 2018 | Algemene voorwaarden | Privacy