Backfield Group Team

johan bw

Johan Timmermans

Programma Manager en Creatief Denker

Johan is gepokt en gemazeld in het IT-vak (en daarbuiten). Hij heeft oog voor de menselijke maat van onze klanten. Hij is resultaatgericht, methodisch maar ook pragmatisch, energiek en positief ingesteld.

Daar waar met een ‘lineaire’ manier van denken toch nét niet de juiste oplossing gevonden wordt, past hij creatieve denktechnieken toe en komt dan vaak tot originele inzichten en oplossingen.

Mail Johan 
+31 653 44 23 92

rogier bw

Rogier Derix

Project Manager en Professional Scrum Master

Rogier is business project manager met ruim 15 jaar hands on ervaring, ook in de operatie. Hij focust primair op de klantvraag en vertoont plezierig pittbull gedrag bij het omzetten van die behoefte in resultaat, waar nodig met een creatieve twist. Hij begrijpt complexe vraagstukken en kan dit vertalen naar de techniek.

Rogier heeft ervaring opgedaan binnen de bancaire-, verzekerings-, overheid- en vervoers sectoren. Hij is gecertificeerd Prince 2 Practitioner en Professional Scrum Master.

Mail Rogier 
+31 612 44 32 95

rene

René van Es

Resultaat gedreven IT Manager/Director 

Mail René 
+31 653 98 78 33‬

cor bw

Cor de Jong

Interim-, Outsourcing-, contract- en leveranciersmanager, Relatiemanager

Cor houdt zich (als project- of interimmanager) overwegend met de organisatorische en procesmatige kant van IT bezig, de managerial vraagstukken rondom IT.
Hij heeft een uitgebreide kleurenkaart aan ervaringen opgedaan en aan alle kanten van de tafel gezeten (consulting, management, verkoop, inkoop en leveranciersmanagement, projectmanagement, servicemanagement). Hij kan daarom op vele lagen en in diverse onderdelen van een organisatie goed functioneren en ieders belangen goed doorgronden.
Cor durft mensen kansen te geven en te laten groeien. Wil je als organisatie naar ‘the next level’ dan kun je Cor daar prima voor inzetten!

Mail Cor 
‭+31 611 39 34 34

Backfield Group Associates

wim

Wim Heijser

Interim manager en consultant

Mail Wim
+31 653 24 41 17

frank bw

Frank van Valkenburg

IT Architect

Mail Frank 
+31 655 81 39 95

pieter bw

Pieter van der Ploeg

Informatie Management, Sourcing Strategie en Service Architectuur

Mail Pieter 
+31 611 39 34 34


Alle rechten voorbehouden Backfield Group BV © Copyright 2018 | Algemene voorwaarden | Privacy